Neuroliiton verkkoluento: MS-taudin uusi Käypä hoito -suositus ti 12.3.2024

23.1.2024
Kategoriat: Yleinen

Tiistaina 12.3.2024 klo 17.00–18.30​ järjestettävä verkkoluento on tarkoitettu MS-tautia ja harvinaista neurologista sairautta sairastaville. Myös läheiset ovat tervetulleita.
Luennolla kuulet ajankohtaista asiaa MS-taudista: sairauden luonne, diagnostiset kriteerit ja niiden päivitykset, hoitosuositukset Suomessa ja maailmalla, hoidon ennustevaikutus, omahoito ja oireenmukainen hoito.

Asiantuntijana luennolla on LT, neurologian erikoislääkäri Sini Laakso. Mukana myös Neuroliiton palveluasiantuntija Timo Klaavu.

Voit esittää verkkoluennon asiantuntijalle kysymyksiä joko ennakkoon tämän ilmoittautumisen yhteydessä tai luennon aikana chatissa (chatin käyttö edellyttää kirjautumista Googlen tunnuksilla).

Luennon aikataulu

klo 17.00 Aloitussanat | Neuroliiton palveluasiantuntija Timo Klaavu
klo 17.05 Luento: MS-taudin uusi Käypä hoito -suositus | LT, neurologian erikoislääkäri Sini Laakso
klo 18.25–18.30 Loppusanat ja tilaisuuden päätös | Neuroliiton palveluasiantuntija Timo Klaavu

Ilmoittaudu mukaan täällä viimeistään ma 11.3.

palveluasiantuntija Timo Klaavu, p. 040 542 5200, timo.klaavu@neuroliitto.fi