Neuroliiton Toivon vahvistaminen -verkkoluento ti 13.2.2024 – ilmoittaudu viimeistään 12.2.

23.1.2024
Kategoriat: Yleinen

Tiistaina 13.2.2024 klo 17.00–18.30​ järjestettävä verkkoluento on tarkoitettu MS-tautia, harvinaista neurologista sairautta, Parkinsonin tautia tai muuta liikehäiriösairautta sairastaville sekä henkilöille, joilla on aivovamma. Myös läheiset ovat tervetulleita.
Toivo tuo voimaa. Toivo on taito, jota voi oppia ja vahvistaa monin tavoin. Toivo auttaa selviämään vaikeina aikoina ja sietämään epätoivon tunnetta. Luennon tarkoitus on synnyttää ja vahvistaa
toiveikkuutta sekä auttaa luomaan mahdollisimman hyvää ja omannäköistä elämää.

Asiantuntijana luennolla on ratkaisukeskeinen psykoterapeutti Ulla Aho. Mukana myös Neuroliiton sosionomi Timo Klaavu.

Voit esittää verkkoluennon asiantuntijalle kysymyksiä joko ennakkoon tämän ilmoittautumisen yhteydessä tai luennon aikana chatissa (chatin käyttö edellyttää kirjautumista Googlen tunnuksilla).

Luennon aikataulu

klo 17.00 Aloitussanat | Neuroliiton sosionomi Timo Klaavu
klo 17.05 Luento: Toivon vahvistaminen | Ulla Aho
klo 18.25–18.30 Loppusanat ja tilaisuuden päätös | Neuroliiton sosionomi Timo Klaavu
Ilmoittaudu mukaan täällä viimeistään ma 12.2.