Vapaaehtoistyö

Haluatko saada uusia kokemuksia?

Lähde mukaan vapaaehtoiseksi. Sinä vapaaehtoisena saat auttaa tilaisuuden järjestäjää ja osallistua erilaisiin tilaisuuksiin. Kohtaat upeita ihmisiä ja saat kokea olevasi todella avuksi. Saat tilaisuuden käyttää jo olemassa olevia kokemuksiasi ja taitojasi tai oppia uutta. Jos olet opiskelija, sinulla on mahdollisuus saada todistus vapaaehtoistyöstäsi.

Pienillä teoilla on suuri merkitys! Sitoutuminen voi olla kertaluontoinen tai pidempiaikainen valintasi mukaan.

Tapahtuma-avustaja

Tehtäväsi on toimia liikuntarajoitteisten henkilöiden apuna yhdistyksen järjestämissä tapahtumissa, esim. luonnossa tai liikuntarajoitteisille haasteellisissa ympäristöissä mm. rappuset. Vaatii usein etukäteistutustumisen tapahtumapaikkaan. Sinun avullasi henkilö, joka ei muuten pystyisi osallistumaan ko. tapahtumaan, voi sen tehdä. Toivomme sinun olevan sosiaalinen ja keskusteleva. Sinä uskallat kysyä, millaista apua autettava henkilö tarvitsee. Luot avustettavallesi turvallisen olon auttamalla häntä hänen haluamallaan tavalla.

Tilaisuusavustaja

Sinä toimit tapahtumanjärjestäjän apuna, mahdollistaen tilaisuuden sujuvan etenemisen, auttaen esim. kahvinkeitossa, sen tarjoilussa tai muissa avustavissa tehtävissä. Tehtävän suorittaminen ei vaadi etukäteistaitoa ja se onnistuu vähäisellä perehdytyksellä. Olethan omatoiminen.

Pieni ele -keräyksen lipasvahti

Lipasvahti työskentelee äänestyspaikalla pieni ele -keräyspisteellä, sisätiloissa. Toimit lipasvahtina sovitun ajan sovitussa paikassa. Huolehdit pöydällä olevasta keräyslippaasta, joka on merkattu keräysluvalla. Hymyilet, tervehdit ja kiität lahjoittajia ystävällisesti.

Valokuvaaja

Sinä taltioit yhdistyksen toimintaa luomalla sen visuaalista historiaa. Olet ajoissa paikalla. Sinulla on kamera ja osaat myös käyttää sitä. Sinulla on silmää eri tilanteille ja valppautta seurata kuvauksen tehtävänantoa. Toimit ”näkymättömästi”, mutta samalla rohkeasti. Otathan riittävästi kuvia. Muistat kysyä kuvattavilta luvan.

Muut tehtävät

Ilmianna meille erityisosaamisesi tai kiinnostuksen kohteesi, jonka haluat jakaa yhdistyksessä muille.

Kerho-ohjaaja, kerhojen vetäminen

Tykkäämme vapaaehtoisista!

Lisätiedot

Sari Hyvärinen, sari.hannele.hyvarinen@gmail.com tai puh. 0400 321 029.